Många som efterfrågar homestyling

Att jobba som inredare är mer än att placera ut en grön kvist i en vas och tända några stearinljus. Många tror inte att det är något riktigt jobb. De kunde inte ha fel. Många inredare arbetar nära arkitektbyråer och tillsammans med byggherrar som ägnar sig åt att bygga nya hus och bostäder. Det är inredaren som bestämmer hur själva köket och badrummet ska byggas. Det är en inredare som renoverar när man inte har några bra idéer längre på hur man kan förbättra sitt hem.

Alla inredare är arkitekter i grunden

En inredare är egentligen arkitekter. Det är inte alla som känner till det. Men inredare har lika lång utbildning, på 5 år som andra arkitekter. Vi har gjort samma matematiska räkningar som andra arkitekter, vi har samma materialkunskaper som andra arkitekter. Det måste man ha. Det är det som vi är utbildade för. Att anlita en inredare är att egentligen anlita en arkitekt som kan visa på ett rums, bostads eller ett hus potential och visa vad man kan göra med det man har. Det är bara det att inredningsarkitekter koncentrerar sig på inredningen.

Det gör en landskapsarkitekt

På samma sätt som en landskapsarkitekt koncentrerar sig på utomhusmiljön. Det kanske inte heller folk känner till? En landskapsarkitekt är den som bestämmer hur en innergård ska se ut, hur ett köpcenter ska se ut utanför, var parkeringen ska stå, hur gatorna ska se ut i en stad. Ja i princip allt det som vi ser i alla offentliga miljöer, vilket är allt det som finns utanför din egen tomt.

En inredningsarkitekt kan förvandla koja till slott

Det är inredarna som kan förvandla minsta lilla koja till att bli ett helt slott. Och det är överraskande många som vill ha sitt hus homestylat inför en fotografering och senare visning. Särskilt i Stockholm har många fått upp ögonen för vad en inredare kan göra för att priset ska bli precis det de önskar. Den ena som inte har förstått vilka mekanismer som slår till vid en försäljning, tror att de kan fotografera bostaden och sätta upp den på Blocket, eller på någon annan sajt på nätet. De får ibland bara hälften av det pris som någon som faktiskt förstår hur man gör för att få så bra pris som möjligt.

En homestyling kan innebära skillnaden på flera miljoner kronor. Det är dagens sanning. Så vill du sälja din bostad med en rejäl vinst bör du anlita en homestyling i Stockholm. Läs mer om det på: http://www.homestylingstockholm.nu.

21 okt 2018