Mejan Labs

En blogg om konst & design

Att sälja defekt bil ger den en andra chans

Genom att sälja defekt bil ser du till att rädda det som räddas kan – mycket bättre än att ta förhastade beslut. För alla förtjänar väl en andra chans?

Det kommer en punkt i alla bilars liv när man måste inse att det är över, oavsett hur mycket man tycker om den. Ofta kanske man skjuter fram den punkten längre än man borde, men ibland kan det vara tvärtom. Även om du inte har kunskapen eller möjligheten att rädda bilen så kanske någon annan har det.

Om du äger en defekt bil som du funderar över att skicka till skroten kanske det är bättre att sälja den. Vissa bilar går att rädda så att någon annan sedan kan njuta av glädjen de ger. Andra är för långt gångna, men deras delar kan kanske användas för att laga andra bilar. Det går helt enkelt alltid att göra något.

Sälja defekt bil ger dig en slant

En sak som är säker är att du kommer få mer genom att sälja din defekta bil än vad du får för att skrota den. Dessutom blir miljön glad över att du försöker rädda gamla saker. Känner du nu att det här låter bra är det alltså dags att hitta ett ställe som är villigt att köpa din gamla bil oavsett vilket skick den är i.

Genom att sälja defekt bil får bilen en andra chans och du får en slant pengar. Dessutom kanske någon annan får njuta av bilen efter återupplivningen. Hur mycket bättre kan det egentligen bli?

20 Jun 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.