Mejan Labs

En blogg om konst & design

Bra markiser hittar du i Stockholm

Det är inte varje dag man köper markiser till hemmet. När det väl är dags vill man såklart ha en bra firma i Stockholm som levererar markiser av högsta klass.

I Stockholm finns det många bra firmor som har markiser till salu. Där kan du även få dem tillverkade efter dina mått. Vi snackar om service, leverans och montering av första klass. När det passar dig. När du behöver en. En markis kan vara ett bra skydd mot solen. Det förhindrar att du blir bländad och skyddar dina möbler. Den är ett gott skydd när du sitter ute och hellre vill vara lite i skuggan än att sitta i gassande sol. Det är då fråga om en markis för din terass. Till skydd för miljön inomhus är det en fönstermarkis du behöver.

Markiser räcker sällan till för alla behov

Att ha en markis som fungerar för alla tillfällen är kanske att ta i. Det finns ju så många olika behov. Då är det bättre att fundera på vilket som är det främsta behovet. Skugga på din uteplats eller skydd för dig inomhus? Det är bra att ha en markis ovanför din terrass så att du får skydd från mer än sol. Ett lättare regn kan vara lika bra att få skydd från. Då kan du sitta under markisen och njuta av att vara ute fastän det regnar. Det blir som ett extra rum där du kan njuta av livet tillsammans med familj och vänner. Läs mer om markiser på den här hemsidan: markisstockholm.nu

14 Mar 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.