Mejan Labs

En blogg om konst & design

Då ska du kontakta mäklare i Östersund

Om du bestämmer dig för att sälja en fastighet i Östersund ska du ta hjälp av en mäklare. Gör det innan du hinner ångra dig – för vem vill inte bo i Jämtland?

Jämtland är ett fantastiskt landskap. Det går verkligen inte att säga någonting annat. Att få andas frisk luft från fjällen är speciellt och går knappt att beskriva i ord. Det räcker att konstatera att det finns stor anledning att flytta till Jämtland – eller bo kvar om man redan har en bosta där.

Ta bara Östersund till exempel. Håll hårt i ditt hus eller lägenhet om du bor i den staden. Men visst, det är klart att det kan finnas anledning att sälja. Om du, mot förmodan, hittar en sådan så behöver du förstås kontakta en mäklare i just Östersund.

Mäklare – säljer din fastighet

Anledningarna till att sälja behöver förstås inte ha någonting att göra med att man tröttnat på Jämtlands fjäll, för det är nog ärligt talat omöjligt. Det kanske finns andra skäl till varför du väljer att sälja fastighet i Östersund. Ett nytt jobb någon annanstans som inte gick att tacka nej till, exempelvis.

En annan anledning kanske är kärleken. Du kanske har haft turen att träffa en person som du älskar, till och med mer än Östersund, men av praktiska skäl kanske ni måste bo någon annanstans för att kunna vara tillsammans. Det får man ändå säga är en fullgod anledning att höra av sig till mäklaren och be om hjälp att sälja sin bostad.

26 Mar 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.