Mejan Labs

En blogg om konst & design

Det är alltid säsong för partytält!

Att mötas och ha roligt borde vara obligatoriskt för alla. Att umgås med kollegor och med familj och vänner är balsam för själen. Att umgås utomhus fast inomhus i partytält är praktiskt!

Tycker du om att träffa människor och umgås under glada och fria former? Bra, då känner du ungefär som resten av mänskligheten då! Ingen orkar alltid med att vara social men alla uppskattar en inbjudan till ett glatt evenemang. Vi behöver få träffas, i olika sammanhang och i olika konstellationer. En gång är det kick-off med jobbet, och företaget ser till att alla medarbetare får tillfälle att mötas, prata ihop sig, arbeta, umgås, äta och dricka. En annan dag är det en älskad äldre släkting som hela släkten vill samlas kring och hylla. En tredje dag kan vara din egen bröllopsdag, då släkt och vänner fokuserar på just dig och din partner.

Ett fritt och flexibelt arrangemang för umgänge.

I samtliga dessa sammanhang och många fler kan det vara läge att överväga alternativet partytält. Du kanske inte ens funderat över detta men under stora delar av året är det fullt realistiskt att satsa på en fest under ett tillfälligt tak och med tillfälliga väggar. Att hyra ett tält för umgänge är enklare och trevligare än man kanske föreställt sig. Med hjälp av värmare och med tältväggar nerfällda kan man också få en miljö som är tillräckligt varm för att tältsäsongen ska kunna sträckas ut lite. Det blir lätt och enkelt och det blir rejält med utrymmen med partytält som bas under ett event. Det går att lägga till tjänster, som att få tälten dekorerade och att hyra porslin - om man så önskar. Ljus- och ljudanläggning är även det något man kan välja att ta in som en extratjänst. Handlar det om företagsevent är väl svaret på det givet, men det kan vara praktiskt även för oss andra att veta.

Lämna det praktiska åt proffsen

Eftersom alla partytältsgästers stora ambition är att ha party i tält är det otroligt skönt att veta att någon annan kan sköta det praktiska. Du kanske ser skräckvisioner framför dig där du och några till försöker sätta ihop ett gigantiskt tält innan gästerna kommer, och montera ner det dagen efter? Fel tanke, hela det arbetet sköts av den du hyr partytält ifrån. Ditt jobb, och gästernas givetvis är endast ett. Ni ska ha det trevligt och roligt och intressant och kul! Vi rekommenderar att läsa mer på denna webbplats: https://www.hyrapartytältstockholm.se

22 Mar 2020

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.