Mejan Labs

En blogg om konst & design

Elektriker i Stockholm är kompetenta yrkesutövare

Säkerheten är av största vikt när det gäller elinstallationer. För att undvika elolyckor kan du anlita en elektriker i Stockholm när det är dags för elarbeten.

Även om de flesta vet att el är väldigt farligt att handskas med är det en del som ger sig på elinstallationer utan att ha tillräckliga kunskaper. Det kan medföra stor risk för elolyckor och i värsta fall bidra till ett nedbrunnet hus eller livshotande skador på en person. Det bästa är att låta en certifierad elektriker utföra alla typer av elarbeten.

En elektriker har stor kunskap om elsäkerhet och arbetar med testade och beprövade metoder. Allvarliga elolyckor orsakas ofta av felaktiga kopplingar eller dåligt utförda installationer. Det gäller såväl i privata hem som i företag och i andra verksamheter. Chansa aldrig när det gäller elarbeten, anlita en elektriker så kan du känna dig trygg gällande säkerheten.

En elektriker ger personlig service med fokus på hög kvalitet

När du anlitar en elektriker i Stockholm kan du vara säker på att jobbet utförs snabbt utan fusk med elsäkerheten. En elfirma erbjuder många olika tjänster inom el, elteknik, service och rådgivning. Företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan alla få hjälp av en välutbildad elektriker.

När kan man som privatperson behöva anlita en elektriker? Det kan du behöva göra vid alla arbeten som handlar om el. Till exempel när du bygger om, bygger till eller bygger nytt. Du kanske ska installera en tvättmaskin, en värmepump eller en laddstation till elbilen. En elektriker tar sig an både små och stora elarbeten.

9 Apr 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.