Mejan Labs

En blogg om konst & design

En elektriker i Stockholm slarvar inte med detaljer

Hur vore livet utan el? Ganska tråkigt för oss som är vana med fungerande el dygnet runt. Elektriker i Stockholm hjälper dig med alla typer av elarbeten.

Tänk dig att vakna upp på morgonen och inse att det inte finns någon fungerande el. Den är försvunnen, puts väck! Skulle du känna ett lugn eller fullständig panik? Många skulle nog känna en oro och göra allt för att få tillbaka den efterlängtade elen. Vi är beroende av elektricitet överallt i samhället.

Elektriska problem är vanligt i hemmet och tyvärr är det många som ger sig på att lösa problemet på egen hand. Ett elfel som hanteras av en person utan rätt kunskaper om allt som handlar om el kan innebära livsfara. Elproblem är extremt farliga och bör åtgärdas av en certifierad elektriker.

En elektriker tar sig an både små och stora elprojekt

Att vara elektriker innebär dagar med mycket varierande arbetsuppgifter. En elektriker i Stockholm utför elarbeten i alla storlekar. Det är allt från att installera spotlights i ett hem till elinstallationer i en hel bostadsrättsförening. Dessa kunniga hantverkare har kunskap och erfarenhet av de flesta situationer som kan uppstå gällande el.

Felkopplingar och bristande underhåll av elinstallationer kan leda till allvarliga olyckor. Även ett enkelt arbete som att byta en strömbrytare är farligt. Speciellt om det handlar om starkström. Du ska aldrig chansa och göra jobbet själv när det handlar om el och elinstallationer. Anlita en elektriker istället så kan du vara säker på att ingen olycka sker. Väljer man att anlita en elektriker så hittar man duktiga elktriker hos elektrikerstockholm.nu.

3 Mar 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.