Mejan Labs

En blogg om konst & design

En hantverkare i Stockholm med många kunskaper

Behöver du hjälp med allt? Inga problem. Det räcker med att du anlitar en enda riktigt organiserad hantverkare i Stockholm. Men hur är det egentligen möjligt?

Behöver du hjälp med många olika moment i din renovering eller ditt nybygge? Kanske du behöver någon som fixar badrummet så att försäkringen gäller, och samtidigt en elektriker till köket och en målare till vardagsrummet? Då behöver du ett hantverkarföretag i Stockholm.

Inte vilket hantverkarföretag som helst. Du ska välja ett hantverkarföretag som har alla dessa kunskaper under ett och samma tak. Det är otroligt praktiskt. Du anlitar en hantverkare, och förhandlar om ett pris, med en person, och så får du alla de kunskaper som krävs. Du behöver bara berätta vad du vill få utfört så går det att ordna.

Hantverkare med kvalitativt resultat

Blir kvaliteten lidande när ett hantverkarföretag är inriktat på så många olika yrken? Inte alls. Varje yrkesgrupp representeras av proffs inom just det yrket. Så det är inte en person som kan alla jobb, utan istället många olika, riktigt duktiga människor som samarbetar för att få ett ännu bättre resultat än du annars skulle ha fått.

Det är faktiskt en stor fördel när flera hantverkare samarbetar. Inte bara är det enklare att lägga upp en tidsplan. Kommunikationen blir mycket lättare och du slipper att krångla med olika firmor som inte vill anpassa sig. Arbetet blir ordentligt gjort, och kvaliteten är riktigt hög när proffsen drar igång. Det är utan tvekan en stor fördel att anlita bara ett hantverkarföretag.

31 Mar 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.