Mejan Labs

En blogg om konst & design

En mäklare i Sundsvall gör flytten smidigare

En bra mäklare i Sundsvall gör det lätt att hitta rätt bostad inför flytten. Sundsvall erbjuder livskvalitet och är en av Sveriges främsta friluftskommuner.

Sundsvall marknadsförs som staden där du får lite mer livskvalitet och där du har allt du behöver nära till hands. Det pågår en hel del spännande byggprojekt i Sundsvalls kommun och en bra mäklare kan hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden, från en nybyggd lägenhet till en charmig stuga på landet.

Geografiskt sett ligger Sundsvall nästan mitt i Sverige, längs Östersjöns kust. Det som kännetecknar staden är den centrala slalombacke som syns tydligt från E4:an. Den unika arkitekturen där många byggnader är av sten präglas av att centrala Sundsvall byggdes upp igen efter den stora branden år 1888.

Mäklare gör det lättare att hitta hem

En del som spanar mot Sundsvall som alternativ gör det för att flytta dit där man kan få lite bättre boende till rimliga priser. En mäklare kan hjälpa till att hitta bostaden som matchar både krav och önskemål. Fördelen att köpa via en mäklare kontra privat är att det ökar tryggheten för både säljare och köpare.

En bra mäklare kan även hjälpa till att ringa in rätt område i Sundsvall om du ska flytta mer långväga och inte känner till trakten. Kunskap om Sundsvall, vilken service som finns vart och rätt information om olika objekt, gör att köpet blir mer lyckat. Ibland har även mäklare kontakter som kan göra hela flytten smidigare med flytthjälp och flyttstädning.

2 Jun 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.