Mejan Labs

En blogg om konst & design

En modern trafikskola i Uppsala

När du tar körkort finns det många moderna hjälpmedel att tillgå. Därför är det viktigt att välja en trafikskola i Uppsala som håller sig uppdaterad med den senaste utvecklingen.

På vår trafikskola i Uppsala får du professionell hjälp med alla aspekter av körkortsutbildningen. Vi tillhandahåller kunniga handledare som är uppdaterade med den senaste tekniken, både vad gäller bilens utrustning och körteknik. Dessutom erbjuder vi omfattande teoriundervisning och teorikurser för att säkerställa att du får ditt körkort.

Körkortsutbildning på Trafikskola i Uppsala

För att få börja köra bil behöver du ett körkortstillstånd från Transportstyrelsen samt genomgå en synundersökning. När dessa formaliteter är klara kan du påbörja din utbildning. Antalet lektioner och hur utbildningen läggs upp kommer du överens om tillsammans med din handledare.

En av fördelarna med att välja vår trafikskola i Uppsala är den lugna och trygga miljön. Du kommer att kunna öva körning i stadstrafik med ett lagom tempo samt få närhet till landsvägskörning. Vår erfarna handledare kommer att ge dig utmaningar som passar din nivå och vägleda dig när det är dags för uppkörningsprovet.

Vi erbjuder flera olika paketlösningar som ger dig rabatterade priser på dina körlektioner. Om du väljer att komplettera din utbildning med privat övningskörning, erbjuder vi även utbildningar för din privata handledare. Genom att välja vår trafikskola i Uppsala ger vi dig alla möjligheter att snabbt och effektivt få ditt efterlängtade körkort samtidigt som du blir en skicklig och ansvarsfull förare.

17 Sep 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.