Mejan Labs

En blogg om konst & design

Enkla steg för att skapa ett lyckligt badrum

Ett badrum behöver inte bara vara en plats att göra nödvändiga sysslor, det kan också vara en plats där du känner dig lycklig och avkopplad. Genom att renovera ditt badrum kan du skapa en plats som verkligen speglar din personliga stil och smak. Här är några enkla steg för att skapa ett lyckligt badrum.

Börja med att visualisera ditt drömbadrum

Innan du börjar renovera ditt badrum är det viktigt att du har en tydlig bild av vad du vill ha. Ta dig tid att titta på bilder av olika badrum på internet och i inredningstidningar för att hitta inspiration. Men glöm inte bort att det är din personliga smak och stil som ska styra valet av inredning och material.

Tänk på funktion och form

Ett badrum är en plats där funktion och form måste gå hand i hand. Välj material och inredning som inte bara ser snyggt ut, utan också är praktiska och hållbara. Till exempel kan du välja kakel eller klinker på golvet och våttapet på väggarna. Kom också ihåg att välja en dusch eller badkar som passar just dina behov och önskemål.

Skapa en enhetlig design

För att skapa ett enhetligt och harmoniskt utseende är det viktigt att välja material och inredning som passar ihop. Du kan välja en färgpalett som går igenom hela rummet, och välja matchande handfat, speglar och belysning. Tänk också på att välja textilier och tillbehör som passar in i rummets stil och tema.

Anlita en kompetent firma

När du har en tydlig bild av ditt drömbadrum är det dags att anlita en kompetent firma som kan hjälpa dig att förverkliga din vision. Det är viktigt att välja en firma som är erfaren och kunnig inom badrumsrenovering och som kan ge dig ett våtrumsintyg. Genom att anlita en professionell firma kan du vara säker på att ditt badrum kommer att bli både vackert och funktionellt.

9 Aug 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.