Mejan Labs

En blogg om konst & design

Få en smidig och bekväm parkeringsupplevelse på Arlanda

Arlanda flygplats erbjuder olika parkeringsalternativ för att passa olika behov och budgetar. Det är viktigt att välja det alternativ som passar dig bäst för att undvika onödig stress och tidsförlust. Här är några av de vanligaste parkeringsalternativen på Arlanda:

Långtidsparkering

Om du planerar att vara borta under en längre tid kan långtidsparkering vara det bästa alternativet för dig, såsom Arlanda långtidsparkering. Detta alternativ erbjuder säkra och bekväma parkeringsplatser till rimliga priser. Du kan vara lugn och trygg medan du är borta och veta att din bil är i säkert förvar.

Korttidsparkering

För kortare resor eller affärsresor kan korttidsparkering vara ett praktiskt alternativ. Du kan parkera din bil nära terminalerna för snabb och enkel åtkomst. Detta alternativ är perfekt för resenärer som behöver vara nära flygplatsen och inte planerar att vara borta länge.

Expressparkering

Om du vill ha maximal bekvämlighet och snabb service kan expressparkering vara det perfekta valet. Här kan du parkera din bil precis bredvid terminalerna och snabbt ta dig till och från flygplatsen. Detta alternativ är särskilt lämpligt för resenärer som har bråttom eller inte vill gå långa sträckor till och från parkeringsplatsen.

För att undvika oönskade överraskningar och se till att du har en problemfri parkeringsupplevelse på Arlanda är det viktigt att boka din parkering i förväg. Genom att boka i förväg kan du säkerställa att det finns tillgängliga platser och undvika onödig stress när du närmar dig flygplatsen.

22 Jul 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.