Mejan Labs

En blogg om konst & design

Fastighetsförmedling med klass - mäklare i Sollentuna

Från en första kostnadsfri värdering av bostaden tills att nycklarna byter ägare. Din mäklare i Sollentuna finns med dig hela vägen genom fastighetsaffären.

Man kan väl lätt påstå att försäljning av bostad är en process som är uppdelad på samma sätt som en bok är uppdelad i kapitel, där det första kapitlet i boken motsvarar den del där du tar kontakt med din mäklare i Sollentuna för att få hjälp med en kostnadsfri värdering av bostaden. Du kan sedan välja att gå vidare med din mäklare eller sköta affären på egen hand

Det vanligaste är dock att man låter mäklaren sköta delar av försäljningen, såsom själva visningen av bostaden. Du kan även rådfråga din mäklare om andra saker som rör fastigheten eller lägenheten - om det finns några fel som bör åtgärdas, vem vänder man sig till då osv. Frågorna brukar dyka upp längs vägen.

Mäklare som siktar på kvalitet snarare än kvantitet

Välj gärna en fastighetsförmedling som har för vana att prioritera ett fåtal klienter, snarare än att försöka kränga iväg så många bostäder som möjligt. Att köpa eller sälja bostad är en ytterst seriös affär som förtjänar att man tar alla detaljer i beaktning.

När du sedan kommit till sista kapitlet i boken och nycklarna lämnas över, är förhoppningen att både säljare och köpare ska känna sig nöjda med affären. Din mäklare kan ses lite som förläggaren som ser till att boken bli publicerad utan några korrekturfel, dvs att bostaden blir såld på ett enligt reglerna tänkt sätt.

28 Mar 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.