Mejan Labs

En blogg om konst & design

Flyttfirma i Sollentuna utför den perfekta flytten

Det är svårt att utföra en flytt utan att något blir repat eller går sönder. Då är det smartare att anlita en flyttfirma i Sollentuna, som har rätt kunskap.

Efter en flytt är det många som slänger sig i soffan med värk i hela kroppen. Kanske summeras dagen och det skrattas, eller kommer tårar, när man tänker på det som hänt under dagen. Det kan vara hur tunga lyften var eller så kan det vara allt som gått sönder eller blivit repat under dagen. Något som är svårt att undvika om man inte är proffs inom flyttning.

Väljer du istället att anlita en flyttfirma så kommer det att se väldigt annorlunda ut efter att flytten är över. Med hjälp av en lång kunskap, och en korrekt utrustning, kan flyttfirmans personal se till att flytten går smidigt och lätt, utan att det blir några skador på möblerna. Det kan till och med vara så att du överlåter emballeringen till dem, för att känna dig mer säker.

Proffsen på en flyttfirma i Sollentuna

Vem är det som börjar jobba på ett flyttföretag i Sollentuna? Visst finns det många kriterier som måste uppfyllas, för att du ska kunna och orka utföra flyttar varje dag i veckan. Men ändå är det inte precis så att de som arbetar på en flyttfirma har några överjordiska krafter som gör att de orkar bära extra tungt. Eller att de aldrig får ont i ryggen efter en flytt.

På en flyttfirma finns det en stor mängd utrustning som gör att det inte blir lika tungt och besvärligt att flytta kartonger eller möbler. Det kan vara brädor med hjul, som ser lite ut som en skateboard, som gör att även de tyngsta möblerna blir lätta att flytta. Eller så kan det vara remmar som gör att man slipper bära allt med händerna.

14 Mar 2024

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.