Mejan Labs

En blogg om konst & design

Flyttfirma med bästa resurserna i Stockholm

Vilken flyttfirma ska man välja? Det finns många valmöjligheter för den som läser noggrant. En flyttfirma i Stockholm kan göra allt eller endast flytta bohaget.

Anna-Lena hade sedan en längre tid talat med sin dotter i timmar i sträck. Ariel, som dottern hette, hade fått ett jobb i Skåne. Samtalen handlade om det men också om den stundande flytten från studentlägenheten i Stockholm till sydligare breddgrader. Hon var så exalterad och letade just nu flyttfirmor på nätet.

Anna-Lena hade precis avslutat ett av dessa samtal och berättade skrattande för maken Anders om dotterns enorma energi och flyttnerver. Denna gång hade Ariel berättat översvallande om en flyttfirma som kunde flytta pianon varav Anna-Lena hade replikerat, men älskling, du har ju inte piano. Dottern hade tystnat och sedan brutit ut i ett gapskratt som aldrig ville ta slut.

Flyttfirma visade sig vara perfekt

Anna-Lena hade fått mailadressen till den flyttfirma i Stockholm som dottern lovordat. Det visade sig att det var en firma med gott renommé enligt alla inlägg från nöjda kunder. Dessutom gjorde de flyttar kors och tvärs över Sverige. Hon hade hittat flera bra och beslöt sig för att skriva till alla och be om offert.

Det slutade trots allt med den bästa flyttfirman i Stockholm som gjorde allt, inklusive flyttade pianon. De flesta hade samma prisklass men hon höll med dottern, det var något extra med detta. Dessutom kunde det vara bra att ha i åtanke för framtida flyttar av tunga föremål. Kanske hade Ariel, utan att hon visste det själv, drömmar om att bli pianist.

5 Aug 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.