Mejan Labs

En blogg om konst & design

Flyttstädning i Göteborg kan överlåtas till en städfirma

Har du en jobbig flyttstädning i Göteborg framför dig? Gör det enkelt för dig och anlita en städfirma. Erfarna städare gör rent din bostad snabbt och noggrant.

När du är på väg att flytta från en bostad till en annan bör du känna glädje och en inre frid. Du ska inte känna stress och oro över allt jobb som en flytt innebär. Någonting som tar tid och sliter på kroppen är flyttstädningen som du måste göra då du flyttat ut.

Den städningen måste utföras väldigt noggrant och kan av många upplevas som både jobbig och tråkig. Långt ifrån alla vet vad en flyttstädning innebär och vad som måste göras rent för att den ska bli godkänd. En städfirma har full koll på det och hjälper dig gärna med att städa ur din bostad.

En flyttstädning genomförs inte på en kafferast

Det spelar ingen roll om det endast är en liten etta med kokvrå som ska flyttstädas. Det tar ändå tid att få bostaden skinande ren så att den nya hyresgästen kan flytta in. Du måste städa väldigt noggrant i alla skrymslen och vrår. Även där du normalt inte städar såsom bakom elementen, i golvbrunnen, i skåp och lådor samt alla lister.

Om du överlåter flyttstädningen till en städfirma i Göteborg får du ett bekymmer mindre då du ska flytta. Du kan istället ägna din tid till din nya bostad eller till något annat som du tycker är roligt. Att städa är kanske inget du brukar jublar över, det jobbet kommer du troligtvis inte att sakna.

Läs mer kring flyttstädning på denna sida: flyttstädningigöteborg.com

3 Apr 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.