Mejan Labs

En blogg om konst & design

Flyttstädning i Uppsala – gör flytten enklare

När det äntligen är dags att packa ihop alla dina ägodelar för att flytta finns det mycket att göra. Du måste packa, men även städa. En städfirma kan hjälpa dig med flyttstädning i Uppsala.

Att flytta kan vara något som skapar många stora känslor, allt från stress till ren lycka. Många gånger är det ett äventyr att flytta, men det finns bara så mycket att göra. Först och främst, gå igenom allt du äger. Genom åren är det enkelt att samla på sig mycket som du inte behöver. Alla skåp ska tömmas och alla kläder du inte använder längre måste bli sorterade. Sen, efter att du har flyttat allt, kommer den fruktade städningen. Det är inte en vanlig städning, utan det måste bli rent från tak till golv, alla skåp, bakom saker, ugnen – ja, allt måste bli rent. Blir det inte rent nog kommer du också att vara tvungen att betala för en städfirma. Så lika bra att göra det direkt.

Bättre resultat med anlitad hjälp för flyttstädningen

För flyttstädning i Uppsala finns det många val. Det är inte svårt att hitta en professionell städfirma i Uppsala, och privatpersoner kan även använda sig av rut-avdraget som är ett avdrag på femtio procent av kostnaden. När du anlitar en städfirma så blir resultatet också bättre. För en städfirma har alla produkter som krävs, och kunskapen. De vet vad som ska städas och hur rent det måste bli. Du kan spendera tiden i ditt nya hem medan städfirman fixar med den professionella flyttstädningen.

27 Aug 2021

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.