Mejan Labs

En blogg om konst & design

Golvläggare i Stockholm – din bästa vän!

Kontakta en seriös firma med golvläggare för att fräscha upp bostaden i Stockholm. Med nya golv får bostaden nytt liv, högre status och bättre försäljningspris!

Det finns föreställningar om att alla hantverkare är tjuvar och banditer som tar massor av betalt för att arbeta så lite som möjligt. Ingenting kunde vara mer osant och det är märkligt att sådana myter sprider sig. Det verkar som att alla kommer ihåg den där enda dåliga hantverkaren som misslyckades med ett rörjobb på 80-talet, medan ingen kommer ihåg alla fantastiska människor som har byggt den bostad som man lever i.

För i ärlighetens namn så är det väl inte jättemycket man har byggt själv i bostaden. Tänk på det varje gång dörren går upp som den ska, varje gång fönstret sitter på plats där det ska, när elementen värmer upp huset och kylskåpet håller maten kall, när duschen går att ställa in på precis den värme man vill ha. Det är hantverkarnas förtjänst!

Golvläggare hjälper dig

Det är ju inte så att man ska gå omkring och vara ständigt tacksam för allt runt omkring sig. Snarare handlar det om att våga ta hjälp när man behöver. Boka in en hantverkare när det behövs – det är dumt att vänta. Har du ett gammal slitet golv – hyr in en golvläggare i Stockholm som får se över golven och vad man kan göra.

Människan är på många sätt skapt för arbete, så utnyttja det. Ta in golvläggaren och bjud på en kopp kaffe. Räkna med att få bra hjälp och fina golv, för i 99 procent av fallen så är det precis det du kommer att få. Läs mer om golvläggare på denna webbsida: golvläggarestockholm.net

27 Jun 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.