Mejan Labs

En blogg om konst & design

Golvslipning i Stockholm - Rädda ditt golv och få det att se ut som nytt igen

Att ha ett gediget golv är en stor fördel för många anledningar. Inte bara är det mer tåligt, men det ger också ett lyxigt intryck till ditt hem. Men vad händer när golvet börjar visa tecken på slitage? Att byta ut ett helt golv kan vara dyrt och tidskrävande, men det finns en enklare lösning - golvslipning.

Varför golvet bleks?

Det är viktigt att förstå att vissa faktorer kan orsaka skador på golvet, som att en tung matta ligger på samma plats under en längre tid eller om solen skiner på golvet runt mattan. Detta kan leda till att golvet bleks, vilket resulterar i fläckar och en ojämn färgton på golvet. Om du står inför detta problem, sök efter företag som arbetar med golvslipning i Stockholm.

Golvslipning räddar ditt golv

Många missar fördelarna med golvslipning. Det är ett enkelt sätt att fräscha upp ditt golv och få det att se ut som nytt igen. Genom att slipa bort den yttre ytan av golvet, avlägsnas repor och fläckar, vilket ger ett nytt liv till ditt golvs utseende. Efter slipningen kan du välja vilken ytbehandling du önskar - blankt, naturligt eller med lite färg?

Ett gediget golv blir som nytt igen med golvslipning

Ett gediget golv kan återigen se ut som nytt igen med hjälp av ett golvslipningsföretag i Stockholm. Istället för att byta ut hela golvet kan du istället välja att slipa bort de skadade ytorna och återställa golvet till sin tidigare glans. Detta ger en enorm kostnadsbesparing och en mindre tidskrävande lösning.

28 May 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.