Mejan Labs

En blogg om konst & design

Har du blivit utelåst? Kontakta låssmed i Göteborg

Att låsa sig ute är aldrig kul. Att ha tappat bort sina nycklar är inte heller så roligt men lugn, det finns hjälp att få. Kan du inte komma in i ditt hem, kontakta en låssmed i Göteborg.

Att låsa sig ute är aldrig kul. Speciellt om det sker på natten eller under sen kväll. Det finns inte lika många möjligheter att få hjälp då. Det bästa är ju självklart om man känner någon man kan ge en extranyckel till som man kan ringa om och när man blir utelåst, men under nattetid vill man inte gärna ringa och väcka folk. Då kan man istället ringa efter en låssmed i Göteborg. Det bästa är ju att Göteborg är en stor stad och det finns flera låssmeder man kan få hjälp av. De allra flesta erbjuder sina tjänster både under sena kvällar och nätter.

Tappat bort dina nycklar? Se till att ringa en låssmed

Om man inte har låst sig ute utan istället har tappat bort sina nycklar, så kan man också behöva hjälp att sätta in ett helt nytt lås. Om nyckeln kommit på villovägar eller helt enkelt blivit stulen, så är det inte långsökt att man får inbrott. För att undvika sådant så kan nya lås lösa det problemet. Även det kan man få hjälp med av en låssmed. Samtidigt som de kommer för att släppa in dig och låsa upp din dörr, så kan de också sätta in nytt lås och ge dig ett helt set med nya nycklar.

8 Mar 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.