Mejan Labs

En blogg om konst & design

Hitta rätt leverantör av lastväxlarflak

Funderar du på att skaffa dig en lastväxlare? Då kan du få mycket information från en leverantör av lastväxlarflak. Information som kan hjälpa dig att välja rätt flak till din lastväxlare.

Många åkerier har problem med att få fulla dagar för alla sina lastbilar. Då kan det vara klokt att skaffa en lastväxlare, som kan användas för de typer av laster som förekommer mer sällan. En lastväxlare kan även vara en ingång till nya typer av kunder och nya uppdrag för dig och ditt åkeri. Om du funderar över vilken typ av laster som du kan använda en lastväxlare till, kan du kontakta en leverantör av lastväxlarflak. På det viset får du all information som du behöver, och hjälp att välja flak efter dina behov.

Lastväxlarflak för en utökad kundkrets

När du har skaffat en lastväxlare och lastväxlarflak från valfri leverantör så är det bara att sätta igång att jobba. Nu kan du meddela dina kunder att du även kan frakta laster som du tidigare har fått hänvisa till andra åkerier. Om det visar sig att du får mycket jobb inom dessa nya områden, kan du senare fundera över ifall du ska satsa på att köpa en eller flera lastbilar av den sorten. På detta vis kan du prova dig fram och smyga igång nya arbetsområden utan att det kommer att kosta dig så mycket. Det dyraste är din lastbil och din chaufför, inte de lastväxlarflak som du sedan köper till och som ger dig nya möjligheter.

6 Oct 2021

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.