Mejan Labs

En blogg om konst & design

Körkort ger dig försprång på jobbmarknaden

För den som söker jobb finns all anledning att ta körkort. Många arbetsgivare har B-körkort som ett absolut krav. En intensivkurs i Stockholm är perfekt för dig som vill lösa lappen snabbt.

Att det är hårda tider på arbetsmarknaden har nog inte undgått någon. Efter att många branscher helt kraschat, i och med corona-pandemin, står många svenskar utan fast anställning. För dig som ännu inte skaffat körkort är det hög tid att göra det. Majoriteten av de arbeten som, trots allt, finns att söka ställer krav på att du kan köra bil. Du som vill ta körkort för att kunna söka jobb har troligen två önskemål: det ska gå snabbt och det ska gå fort. En intensivkurs i Stockholm är den perfekta vägen att gå.

Intensivkurs till körkortet - snabbt och billigt

Att ta körkort via en intensivkurs kan faktiskt vara det allra snabbaste sättet att gå till väga. Köper du strölektioner lite här och där är det lätt att du, från lektion till lektion, tappar kontakten med det du ska lära dig. Det kan medföra att du behöver köpa fler lektioner än vad du hade behövt göra med intensivkursens täta upplägg. I en storstad som Stockholm kan dina möjligheter till att övningsköra privat, av flera anledningar, dessutom vara begränsade. Då är det en extra bra idé att satsa på en intensivkurs för att se till att du ger dina körkortsstudier det fokus de kräver. Allt för att du så snabbt som möjligt ska kunna göra dig attraktiv på arbetsmarknaden.

11 Oct 2021

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.