Mejan Labs

En blogg om konst & design

Lämna över försäljningen av din bostad till mäklare i Västerås

Att ta hand om en försäljning själv är ingen bra idé. Gör som så många andra, och anlita en mäklare. De visar upp din bostad på bästa sätt i Västerås.

Sven hade länge tjatat på Marie att det var dags att lämna deras bostad. Marie älskade deras hus som de hade lagt ner själ och hjärta på, det var där hon ville vara. Men Sven hade rätt i det han sa, de orkade inte med det längre. Den lilla villan i Västerås låg alldeles perfekt till och med år av slit, så hade de en riktig drömträdgård.

Trots att de båda var till åren komna och Sven hade gett upp trädgården för några år sen, så kämpade Marie på. Men det gick inte att förneka att det var tungt och slitsamt, inget hennes 75-åriga kropp tackade henne för. Med en klump i magen tog de kontakt med en mäklare som fick värdera bostaden.

Mäklare gör försäljningen enklare

Det var minst sagt upprörande för båda två när de tog det tunga beslutet. 50 år hade de spenderat där och nu skulle någon annan få ta över det. De tog hjälp av mäklare i Västerås som la stort fokus på dem som kunder, det kände sig Marie och Sven trygga med.

Trots att det var jobbigt för dem att sälja deras bostad, så gjorde mäklaren det väldigt enkelt. De tog bort en stor del av sin stress genom att de fixade med det mesta själv.

14 Feb 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.