Mejan Labs

En blogg om konst & design

Mäklare i Farsta ger dig ett bra tips inför försäljning

Mäklare med koll på Farsta kan intyga att du behöver förbereda din lägenhet noggrant inför försäljning. Piffa och fixa och städa, visa inte upp den som den är.

Vad har du för strategi för att sälja din lägenhet? Ta lite foton, lägga ut en annons och hoppas på det bästa? Tja, så kan du göra. Men det är inte säkert att resultatet blir så himla bra. I alla fall inte om du inte råkar vara pedantiskt lagd med god känsla för design, och dessutom proffsfotograf.

För alla andra gäller det att kalla in yrkeskunniga människor som kan det där med hur man säljer lägenheter. Självklart behöver din lägenhet vara professionellt städad innan du släpper in folk på visningen (och gärna redan innan du låter den fotograferas för mäklarbilderna). Och lite homestyling kommer göra susen för inredningen.

Mäklare samarbetar med städfirmor och inredare

Det här gäller även dig som vill sälja lägenhet i Farsta. Och kanske i synnerhet dig, vilket en mäklare med god kännedom om området säkert kan intyga. När man börjar närma sig Sveriges huvudstad Stockholm ökar nämligen kraven på professionalism och perfektion inför en fastighetsaffär.

Ute i landet kan du fortfarande komma undan med egna bilder från bostaden, och kanske till och med att visa upp den i “befintligt skick”. Men ska du få lägenheten såld i Farsta gäller det att du lägger manken till. Om du inte vet var du ska börja kan du rådfråga din mäklare. De brukar ha ett nätverk av samarbetspartners inom nödvändiga områden.

Läs mer om mäklare här: https://www.mäklarefarsta.com

1 Mar 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.