Mejan Labs

En blogg om konst & design

Mäklare i Norrköping hittar ert hem

Är ni på jakt efter ert drömhem? Såklart vill man hitta rätt direkt, men för en del kan det ta flera år. Med hjälp från experterna så är chanserna större, så kontakta mäklare i Norrköping.

Känns det som ni letar och letar, men inte hittar det perfekta hemmet? Emellanåt så känns det som att det kanske inte finns. Efter ofantligt med visningar där det inte har varit helt rätt så börjar man tappa hoppet. Men gör inte det, det rätta hemmet kommer dyka upp. Du kanske ska kolla hos mäklare i Norrköping, eller någon annan stans i närområdet. Detta då de har stor koll på området och på bostäder omkring som ska säljas. Vet du en mäklare som har några bostäder du vill kolla på? Ta kontakt med dem, varenda visning du går på är en erfarenhet rikare för dig. Det kommer alltid finnas något du vill lägga till på listan av krav.

Hitta rätt bostad med en mäklare

När man ska köpa bostad så har man stora krav. Det handlar inte bara om att bostaden ska ligga i rätt område och vara stor nog, den ska även vara byggd på ett bra sätt. En del vill ha en stor hall, medan andra vill ha mindre. En del vill ha eller ha möjlighet till ett stort och fint badrum, andra har hellre utrymmet någon annanstans. Gå på så många visningar du kan. Längs vägen kommer du att lära dig vad du vill ha, och med mäklare blir det tryggare för dig att köpa bostad.

3 Mar 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.