Mejan Labs

En blogg om konst & design

Målare i Stockholm för ett lyft i hemmet

Letar du efter målare i Stockholm? Denna artikel täcker allt du behöver veta för att fräscha upp ditt hem. Vill du veta mer? Läs vidare för mer information.

Målning är inte bara ett sätt att förändra utseendet på en bostad. Det är även en investering i fastighetens värde och livslängd. Och målare i Stockholm måste inte bara vara skickliga med penseln utan också ha kunskap om de specifika förutsättningar som det svenska klimatet innebär, från kyla och fukt till solens blekande strålar.

Dessutom måste de kunna välja rätt typ av färg för varje projekt, något som kan vara väldigt svårt för en lekman som inte är insatt. Det handlar om att hitta en balans mellan estetik, hållbarhet och miljövänlighet, vilket är en uppgift som kräver expertis.

Skicklig målare i Stockholm – en investering i hemmet

Att anlita en skicklig målare i Stockholm kan innebära skillnaden mellan ett resultat som är okej och en fulländad metamorfos av ditt hem. En professionell målerifirma tar inte bara hand om själva måleriet utan bistår också med rådgivning kring färgval och tekniker för bästa möjliga resultat.

Dessutom, i dagens medvetna samhälle, har målaren ett ansvar att föreslå och använda miljövänliga alternativ där det är möjligt. Det innebär att använda färger som är skonsamma både mot miljön och hemmets invånare, utan att kompromissa med kvaliteten.

24 Jun 2024

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.