Mejan Labs

En blogg om konst & design

Målare i Stockholm gör ett jätteviktigt jobb

Det är inte bara målare du kan behöva om du har ett hus i Stockholm som behöver omvårdnad. Men en målare kan ofta göra en bra ansiktslyftning på huset.

Vill du ha hjälp att måla om där hemma? Kanske har du ett slitet hem som efter många års trogen tjänst nu behöver en ansiktslyftning för att se riktigt fräscht ut. I det fallet kan du behöva söka upp en målare eller en målarfirma som på bästa sätt ser till att ditt hus blir sitt bästa jag.

Du kommer må så mycket bättre om du vet att du har tagit hand om ditt hus och sett till att alla skavanker försvunnit. Det kan var inomhus men även utomhus. Alla fasader mår bra av att då och då bli ompysslade. Det har att göra med utseendet men lika mycket med skydd mot vädret.

Målare i Stockholm kan ha både bra och dåligt rykte

Det finns både bra och mindre bra målare vart du än vänder dig för att få hjälp. För så är det inom alla yrken. Vissa har bättre hand med kunder och andra är mindre bra. En del är hantverksmässigt suveräna medan andra behöver öva lite till för att komma upp i hög nivå.

Du som anlitar en målare i Stockholm gör klokt i allt kolla upp lite referenser med andra ord. Du kan gå efter priset, som kan vara en avgörande del, men även sikta in dig på att leta efter en bra målare med stor fackmässig kompetens och kunnighet.

29 Apr 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.