Mejan Labs

En blogg om konst & design

Mekonomen i Kista är din hjälp i nöden

Mekonomen i Kista är ett tryggt ställe att åka till om du har problem med din bil. De kan hjälpa dig att få den på rätt köl igen så att den fungerar bra.

Har du problem med bilen och inte vet vad du ska ta dig till? Då kan du lämna in din bil på Mekonomen i Kista. De har mekaniker där som vet hur man handskas med en bil. Oavsett om det är ett enkelt bekymmer, som att byta en lampa, eller om det är lite svårare uppgifter, så kan du vara säker på att du får hjälp.

Du som vill ha en plats för dina däck kan ofta få lagra dem hos Mekonomen. Då är det enkelt att få däcken bytta i rätt tid inför sommar- och vintersäsongen. Bara att beställa tid och sedan åker du till Mekonomen så fixas det på bara några minuter och du kan köra omkring i din bil igen.

Mekonomen Kista är bra på det mesta när det gäller bilar

Det är till Mekonomen i Kista du ska vända dig om du vill ha ett bra jobb gjort med din bil. Här får du hjälp av professionella personer som är utbildade i att serva bilar, byta däck och att leverera god kundservice när det gäller förvaring av däck både sommar och vinter. Inga problem så långt ögat når.

Det är bra ur flera synvinklar att göra en återkommande service på din bil. Dels håller bilen längre om man upptäcker fel och brister i god tid, och dels blir det mer trafiksäkert att åka i en bil som inte har några brister.

18 Feb 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.