Mejan Labs

En blogg om konst & design

Moderna tandimplantat till patienter i Stockholm

Tillverkade tänder har funnits under väldigt många år. Men med dagens moderna tandimplantat i Stockholm får man tänder som känns som de man har tappat.

Att vara utan tänder är ett stort problem på många sätt. Idag har tänder blivit en stor del av en persons utseende, och det kan vara svårt att våga le om man saknar en eller ett par tänder. Men även om man bortser från utseendet så är det svårt att vara utan tänder. Man kan plötsligt inte tugga eller bita av mat på samma sätt. Och även talet kan bli påverkat av tandförlusten.

Som tur är har man kommit långt från de tillverkade tänder, som var historiens första. Då kunde man få kämpa med tänder i trä eller ben, som var mycket svåra att få på plats. Idag kan man istället få tandimplantat i Stockholm som ser precis ut som de tänder man förlorat.

Tandimplantat pryder munnar i Stockholm

Med dagens moderna tandimplantat i Stockholm kan man fortsätta leva precis som man gjorde förut. Och det gäller även ifall man har svårt att fästa tänderna i käkbenet. För då kan man istället fästa tänderna i de tänder som finns kvar. Eller så finns det andra mycket smarta sätt som man kan fästa den vita tandraden på.

Det är moderna tekniker som gör att man kan fortsätta sitt liv precis som vanligt. Och att ingen runt omkring någonsin kommer behöva veta om att det är moderna tandimplantat som ler emot dem så glatt.

25 Feb 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.