Mejan Labs

En blogg om konst & design

Plugga till teoriprovet på det sätt som passar dig bäst

Ska du plugga till teoriprovet för körkortet men känner att lektioner på plats och tunga böcker inte är någonting som lockar dig? I så fall kan körkortsteori på nätet vara ett bra alternativ!

När det kommer till att studera så föredrar alla olika sätt för inlärning. För en del fungerar det bäst med lärarledda lektioner, för andra är det optimala att studera tillsammans med andra. En del tycker om att titta på videor eller lyssna på en ljudbok medan de pysslar med någonting annat. Åter andra går helst igenom böckerna på egen hand i sin egen takt. Körkortsteori har rykte om sig att vara ganska tråkigt och tungt att ta sig igenom. Med alternativa sätt att lära sig behöver det dock inte vara det. Nu när mycket anpassas för att kunna skötas digitalt känns det självklart att även körkortsteorin ska kunna läras in online.

Läs körkortsteori, öva på teoriprov och ta del av andra verktyg online

Vill du helst slippa ifrån teorilektioner på plats och känner att tunga böcker inte är någonting för dig finns möjligheten att läsa in körkortsteorin på nätet. I din egen takt och på dina egna villkor kan du gå igenom all nödvändig teori, göra övningsprov och ta del av andra genomtänkta verktyg. Tjänsterna för körkortsteori på nätet är utformade för att det ska bli så lätt och roligt som möjligt att lära in teorin. Så även om du inte är van vid att studera finns goda chanser att lära in allt du behöver inför teoriprovet.

 

 

11 Mar 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.