Mejan Labs

En blogg om konst & design

Proffsig hjälp på bilverkstad i Göteborg

Lämna in din bil tryggt på en bilverkstad. I Göteborg finns det gott om dem som tar väl hand om kärran. Passa på att ta en tur på stan medan bilen får service.

Är det dags för den årliga servicen av bilen? Trots att det är dags varenda år så står man alltid där och letar efter en bilverkstad. Kanske ska man ta en ny denna gång, eller till och med åka en bit utanför stan? Bor man inte i Göteborg, så är det ett perfekt tillfälle att få en anledning att åka dit.

Medan bilen står hos Mekonomen i Göteborg kan du passa på att uppleva staden. Åk till Liseberg och ha en heldag där, eller varför inte ta en promenad på Hisingen och träffa en massa goa och glada göteborgare? Det är inte bara vackert där, de flesta människorna är också väldigt trevliga.

Toppservice på bilverkstaden

Det finns många anledningar till varför man lämnar in sin bil till verkstad, en av dem kan vara just att man ska göra en service. Men det kan också vara att man upplever problem med bilen, eller att den inte gick igenom besiktningen.

Oavsett vilket det är av dessa så tar bilverkstaden hand om problemen. De har duktiga och utbildade mekaniker där som tar hand om din bil på bästa sätt. Man ska vistas ute på väggarna tryggt, det gör man när man får tillbaka bilen från verkstaden. Välj en bilverkstad som du känner dig trygg med, kolla gärna recensioner också.

18 Apr 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.