Mejan Labs

En blogg om konst & design

Rörmokare i Stockholm tar hand om dina rör

När du letar efter VVS i Stockholm är det troligen för att något krånglar. Välj en kunnig firma med mångårig erfarenhet, rätt certifikat och tillgänglig jour.

Rör och rörmokare är kanske inget man går och funderar på så där till dagligdags. Men när något krånglar eller går sönder vill man gärna få tag i en rörmokare med en gång, för att lösa problemet. Firmor som ägnar sig åt VVS i Stockholm har ofta någon slags jour eller akuttider, så att du kan få hjälp snabbt.

VVS står för värme, ventilation och sanitet. När man vet vad förkortningen innebär förstår man hur viktigt det är att personalen som arbetar med VVS har rätt kunskap och utbildning. Dessa tre saker måste fungera i bostäder och lokaler. Ingen vill bo eller arbeta utan värme, frisk luft eller fungerande avlopp.

Rörmokare hjälper dig sänka priset

När du söker efter en firma som är experter på VVS i Stockholm vill du så klart ha det bästa, men även det bästa priset. Hos många firmor kan man be om en offert eller uppskattning i förhand. Då kan du välja den firma som erbjuder bäst pris. Tänk dock på att priset måste vara rimligt – om det verkar för bra för att vara sant så är det förmodligen det.

Genom att anlita kunniga rörmokare kan du i längden faktiskt spara pengar. De kan exempelvis se att dina element är för gamla och drar onödigt mycket energi, eller att din ventilation behöver bytas. På så vis kan du sänka dina uppvärmningskostnader.

3 Oct 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.