Mejan Labs

En blogg om konst & design

Safariresa till Afrika gör livet mer spännande

Vill du uppleva spänning i en relativt trygg miljö kan en safariresa vara precis vad du behöver. Det kommer i vilket fall ge dig en oförglömlig upplevelse.

Kanske hör du till den typen av människor som gärna vill uppleva lite spänning men inte är den som kastar sig ut, utan att vara säker på att det håller. I så fall finns det en lösning på ditt dilemma. Du kan åka på safari och få en skräddarsydd resa helt och hållet efter dina egna behov.

Det vore väl något att slippa åka med andra som du inte känner i en liten jeep på savannen. Du kommer istället färdas i en bil med egen guide som kan allt om området och vet hur man uppför sig för att djuren ska våga visa sig. Det enda du gör är att hålla ögonen öppna och ta in skönheten runt dig.

En safariresa kan vara något för både stora och små

Nästan vem som helst kan åka på en safariresa. Det spelar ingen roll om du är liten eller stor. Det innebär att du som vuxen kan ta med dina barn på deras i särklass häftigaste äventyr. Tänk att få åka på safari med hela familjen. Det kan bli många långa tankar och samtal efter det hemma i soffan.

När du anlitar ett resebolag som skräddarsyr din upplevelse kan den anpassas så att alla i familjen eller sällskapet får ut vad de önskar av sin resa. Bättre möjlighet kan man nog inte önska sig. För dig som reser ensam kan det vara roligt att göra det med andra resenärer.

11 Jun 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.