Mejan Labs

En blogg om konst & design

Satsa på en fönsterrenovering i Stockholm

En fönsterrenovering kan göra underverk på gamla fönster. I Stockholm finns all hjälp att få, för dig som inte själv vet hur fönster ska renoveras på rätt sätt.

Man brukar säga att fönstren är husets ögon. Och det kan säkert stämma på ett sätt. För det är genom fönstren som du kan se omvärlden, och omvärlden kan se dig. Men samtidigt är fönster så mycket mer. Det är genom fönstren som du kan släppa in frisk luft, och kyla ner en varm inomhusluft. Men samtidigt är läckande fönster en energibov som du inte vill ha.

Hur gör du då för att få fönster som är hela och som fungerar precis som du vill ha dem? Ibland kan du behöva göra en fönsterrenovering för att fönstren ska återfå sin forna glans. En åtgärd som du kanske inte själv kan utföra, om du inte har handlaget och viljan.

Fönsterrenovering som ett proffs

Har du fönster som behöver renoveras? Vill eller kan du inte utföra en fönsterrenovering själv? Då kan du göra en enkel sökning via internet och hitta företag som erbjuder renovering av fönster i Stockholm. Proffs som vet precis hur alla fönster ska renoveras för att du ska få rätt effekt.

Men vad är då rätt effekt av ett fönster? Jo, du vill troligen ha ett fönster som håller så tätt som möjligt och som inte släpper ut den dyrbara inomhusluften. Men samtidigt vill du kunna få in ny och fräsch luft. Allt det kan en duktig firma inom fönsterrenovering göra för dig.

4 Jun 2023

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.