Mejan Labs

En blogg om konst & design

Seriös flyttfirma på Lidingö

Vill du underlätta flytten för dig en hel del? Om du anlitar flyttfirma på Lidingö får du en enklare flytt. Du sparar både tid och energi, för att inte tala om allt slit kroppen får göra annars.

Känns det ibland som kroppen är dubbelt så gammal som den faktiskt är? Speciellt efter en dag med tunga lyft och stress, precis så som det är med en flytt. Man ska vara glad om man bara blir stel i kroppen, inte alltför sällan lyckas man skada något. Ömma armar, en rygg som knappt går att räta upp och ben som inte vill ta ett steg till. Det är delar av hur det kan bli när man sköter en flytt. Om man istället anlitar flytthjälp på Lidingö så slipper man dessa problem. Flyttfirman sköter allting som har med flytten att göra, i alla fall så mycket som du önskar av dem.

Välj rätt flyttfirma

Inom exakt alla företag så finns det även de som är oseriösa. Det gäller också bland flyttfirmor. Så givetvis är det viktigt att du väljer rätt flyttfirma. Ta inte första bästa. Kanske har du någon i din bekantskap som använt sig av en? Annars är det bra att kolla vad tidigare kunder har att säga om dem. Be även om offert på arbetet och se till att allting är inräknat där. Tänk också på att du kan få hjälp med RUT-avdraget. Detta gäller endast för arbete och ingenting utöver det. Med rätt flyttfirma blir allting mycket enklare för dig.

9 Mar 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.