Mejan Labs

En blogg om konst & design

Skaffa effektiv kontorsbelysning i Stockholm

Tänk på att välja en belysning som är skonsam mot dina ögon, oavsett hur snygg lampan än är. Effektiv kontorsbelysning i Stockholm måste vara av rätt sort.

När man väljer belysning är det lätt att fastna för en viss snygg modell, och när man sedan har köpt den och använder den, kanske den inte lyser speciellt bra. En kontorsbelysning är det extra noga med, eftersom den är i bruk under så många timmar i sträck. Är den inte tillräcklig för att ge bra syn, blir ögonen irriterade, och det blir säkert du också då.

Det kanske inte är världens högsta mysfaktor på lysrör, men faktum är att de är mycket ändamålsenliga och de ger ett rejält ljus. Det är det du behöver vid ditt skrivbord, och det är det du ska satsa på. Även i mindre armaturer finns det ofta lysrör. Led-ljus i lampor och lysrör är den nya tekniken, och den kan ingen vara utan.

Kontorsbelysning med Led-ljus

Skulle du råka se en gammaldags, päronformad glödlampa, är det säkert en nytillverkad retro-modell. Det är led som gäller numera, både hemma och på kontoret. Dessa lampor blir inte så varma, och led-tekniken är också strömsnål, så du sparar in på elkostnaderna.

På ett kontor lyser lamporna länge, och det finns många lampor. Lysrören har lång livslängd, så du behöver inte bunkra upp med stora mängder av dem till kontoret. Trivseln är viktig när man arbetar, och en rejält upplyst arbetsplats är det viktigaste när man ska välja effektiv kontorsbelysning i Stockholm.

10 Jul 2022

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.