Mejan Labs

En blogg om konst & design

Snyggt och fint med hemstädning i Stockholm

Underlätta din tillvaro och anlita en städfirma för all rengöring därhemma. Det finns städproffs som gärna tar hand om din hemstädning i Stockholm så du slipper och kan känna dig ledig.

Har du egna projekt och intressen kan du ägna mer tid åt det du verkligen gillar istället för att städa jämt. För visst känner vi prestationsångest inför alla förväntningar på hur vi ska bo och se ut. Hemmen ska vara stilfulla och det ska vara undanplockat. Själva ska vi vara snygga och vältränade, men om man inte gillar att städa kan man ju alltid ta en promenad, i alla fall. Frisk luft och lite motion är ju inte fel. Anlita en firma som sköter din hemstädning i Stockholm så frigör du egentid.

Hemstädning för alla tillfällen

Allt blir så mycket lättare om du beställer regelbunden städhjälp enligt schema. Ska du ha kalas eller bjuda hem vänner är det alltid rent och snyggt hos dig, så du behöver inte känna någon extra press på dig beträffande städningen. Det blir en behaglig tillvaro, där du kan koncentrera dig på dukning och gäster. Du kan beställa mat från catering och tårta från bageriet, så du har alla möjligheter till ett stressfritt kalas.

Det finns också möjlighet att beställa extra städning om du skulle behöva det, till exempel inför julen eller efter en period med många nattgäster. Har du ett utrymme som är extra smutsigt kan du bara anlita städfirman som normalt gör din hemstädning i Stockholm och berätta vad du vill ha hjälp med. Specialstädning kan också vara exempelvis inuti lampkupor i taket eller andra ställen som man normalt inte städar så ofta.

Möjligheter att bo kvar längre

Trivs du bra där du bor fast ytan är en smula större än du behöver? Läget på din bostad är så bra att du knappt kan hitta något bättre. Du kanske inte alls vill flytta därifrån, om du tänker efter. Barn och barnbarn kan utnyttja extra sovrum till att övernatta hos dig och du slipper trängas med folk i en tvättstuga. Det är så enkelt att anlita städhjälp med jämna mellanrum, så kan du ha kvar lyxen av att känna dig fri och ha gott om plats. Det kan också vara så att du sparar pengar på att kunna bo kvar. Har du en låg boendekostnad och stor yta förlorar du på att byta till en dyrare bostad som är mindre. Anlita hellre städhjälp.

10 Sep 2021

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.