Mejan Labs

En blogg om konst & design

Spännande cateringlokaler

Ett lyckat evenemang är något som kan vara en process som innebär mycket stress för många som arrangerar tillställningen. Varför inte underlätta för sig själv och komma undan denna stress genom att lägga ut vissa delar av logistiken på andra som har den kunnighet och erfarenhet? Om det så är ett bröllop, studentfest, företagsevent, frukostkonferens, födelsedagsfirande, kick-off, eller jul- och sommarfest så finns det möjlighet att få inspiration hjälp till arrangemanget, med alltifrån spännande cateringlokaler till upplevelserika måltider!

Cateringfirma- allt i ett

För visst vore det skönt och underlättande med catering som har allt i ett. Det är mycket som måste planeras för ett lyckat event och ett faktum är att man spar enormt mycket med tid och pengar om man anlitar en cateringfirma. Om man själv skulle ta hand om maten kan det vara svårt att uppskatta hur mycket mat som kommer att krävas, dessutom att ta fram varm mat av hög kvalitet i precis rätt tidpunkt kan vara ett dilemma för många. För att få ett lyckat evenemang med allt från upplevelse till mat är det viktigt att anlita en erfaren firma som ser till att eventet går smidigt till. Att hitta en catering firma som gör allt i ett, det vill säga som har ett paket med alltifrån lämplig lokal anpassat till det man är ute efter, unik kulinär upplevelse i kombination med vällagad god mat med bra service kan vara bland det svåraste att hitta till företagseventet. Man får inte glömma att lokalen för evenemanget är minst lika viktig som innehållet och maten som serveras.

Bjud in dina gäster till ett unikt och oförglömligt arrangemang

Självklart vill man anlita en cateringfirma som lägger ned kärlek vid tillagning av maten, men vid ett event blir måltiden mer än bara mat och det ska vara minst lika mycket upplevelse för att gästerna ska få en minnesrik och bra känsla. Hur skönt skulle det inte vara att till och med kunna hyra ett tält, dekorationer, porslin eller kanske möbler för att förgylla festen maximalt? Om det så handlar om ett företagsmöte, lunchmöte, en privat- eller företagsfest eller en konferens så finns det catering i Stockholm som kan anpassa till de behoven och till det specifika evenemangstillfället. Behöver man extra råd och planering inför sitt arrangemang så ska man inte tveka på att anlita en cateringfirma som har råvaror av högsta kvalitet och är kunniga att levererar alltifrån mingelmat, plockmat, bufféer, 3-rätters middagar, frukost, bakverk och desserter av olika slag.

13 Jun 2017

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.