Mejan Labs

En blogg om konst & design

Tandvård i Solna – glöm inte bort tänderna

När var du senast hos tandläkaren? Om svaret är mer än två år sedan är det dags att boka in dig på ett besök för tandvård i Solna. Som tur är finns det många tandläkare du kan välja mellan.

Dina tänder går igenom mycket i livet och har en viktig uppgift. De måste utstå mycket, kalla drycker, socker, gafflar och knivar nära tänderna – ja, tänder kan verkligen lida. Att du borde borsta tänderna två gånger om dagen är välkänt, men det finns även andra sätt du kan ta hand om dina tänder på. Du borde även rengöra mellan tänderna med tandtråd. Trots att du har borstat dina tänder är det lätt att det finns bakterier och matrester kvar mellan dem. Undvik även att äta mat med mycket socker i, och försök att inte småäta. Detta kan hjälpa dina tänder till ett bättre mående.

Regelbunden tandvård leder till en bättre munhälsa

En annan sak du kan göra är att besöka tandläkaren för tandvård i Solna. Då kan de upptäcka problem tidigt. En undersökning varje eller vartannat år kan göra en stor skillnad för dig och din munhälsa. Tandläkaren eller tandhygienisten kan också ge dig tips om hur du bäst sköter om din mun. Med en årlig undersökning kan du även se till att små problem kan tas om hand direkt. Låt det inte gå för länge mellan gångerna med dina undersökningar. Din mun och dina tänder måste bli skötta på ett korrekt sätt för att må bra under många år framöver.

9 Aug 2021

 

Konst, design, kultur! Där har du våra främsta intressen i tre korta men mycket kraftfulla ord!

 

Skulle man beskriva oss så är vi kanske lite av en kliché. Ett par i en lägenhet på Södermalm där sekelskifte möter designmöbler, stark grafisk form och tryckta mönster. Hon - textildesigner för ett större möbelföretag. Han - driver eget kafé nere på gatan där det viktigaste är att producera riktigt gott handbryggt kaffe.

 

Somliga skulle säkert kalla oss hipsters, men vi var så här innan den termen ens fanns… Hur som helst. Här i vår blogg bjuder vi på våra intressen inom konst, design och kultur - främst från Stockholm, men ibland även från andra platser vi besöker och spännande evenemang vi hör talas om.

 

Mejanlabs.se var tidigare en institution på konstfack, vilket vi tyckte passade bra när vi valde ny domän för vår blogg. Vi älskade att gå på deras utställningar för att se allt spännande som elever och mer välkända konstnärer presenterade där och håller förstås ständigt ögonen öppna för nya stjärnskott på den svenska konsthimlen.